ZIUA FONDATORULUI AVON

 

 Pe 15 septembrie, exact acum 125 de ani, a fost infiintata California Perfume Company, cunoscuta la scurt timp dupa ca Avon.

Cei mai importanti oameni din companie va transmit astazi mesajele lor.

    "Astazi este o zi speciala in intreaga lume Avon. Este ziua Fondatorului David H. McConnell si ii sarbatorim viziunea legendara de a oferi femeilor frumusete si putere. Un antreprenor la baza, McConnell si-a indeplinit visul schimbarii sociale. Acum, dupa 125 de ani, ma gandesc cat de mandru ar fi fondatorul companiei noastre sa vada ca Avon a devenit un simbol al frumusetii la nivel mondial."
(Andrea Jung, CEO Avon Products Inc.)
    

"Succesul Avon de-a lungul celor 125 de ani este rezultatul muncii noastre, a Angajatilor şi Echipei de Vanzari Avon din intreaga lume.Vreau să vă mulţumesc in numele echipei din Europa Centrala si de Est pentru increderea şi angajamentul faţă de compania noastră. Cred cu tărie că aceste două valori ne vor ghida spre reuşită şi in următorii ani."
(Srdjan Mijuskovic, Senior Vice President, Central and Eastern Europe)
    

"Avon Romania a ales odata cu sarbatorirea celor 125 de ani Avon in lume, sa sarbatoreasca femeia obisnuita care a ales sa traiasca neobisnuit. Ne-am propus sa punem in lumina reflectoarelor pasiunea si curajul a celor peste 120,000 de Reprezentanti Avon din tara, dar si a milioanelor de femei care au incredere in compania noastra. In aceasta seara, la Bucuresti, vom sarbatori printr-o gala fastuoasa succesul Romaniei si succesul brandului Avon la nivel global" (Razvan Diratian, Director  General Avon Romania si Moldova)
    

"La multi ani, echipa! McConnell ar fi impresionat de felul in care ii duceti mai departe viziunea iar munca voastra merita
toate aplauzele. Datorita voua, compania Avon este atat de cunoscuta in tara si atat de iubita de femei.
De Ziua Fondatorului, va doresc sa ramaneti la fel de pasionati de ceea ce faceti."
(Bogdan Muraru, Director National de Vanzari Avon Romania)  
La multi ani, Avon!Septembrie 2011

Lider Avon


Stiri