Avon Cosmetics Romania demareaza campania "O simpla atingere iti poate salva viata"

Avon Cosmetics Romania a demarat in luna august 2002 campania "O simpla atingere iti poate salva viata" ce are ca obiect lupta impotriva cancerului la san. Prin acest program s-a urmarit, pe de o parte informarea si educarea femeilor despre riscurile grave ale acestei boli, iar pe de alta parte strangerea de fonduri pentru imbunatatirea serviciilor medicale din Romania in domeniul cancerului la san. Pentru a sustine acest proiect, Avon Cosmetics Romania a lansat rujul "Kiss Goodbye to Breast Cancer" ("Spuneti adio cancerului la san") si tricoul roz, produse dedicate exclusiv strangerii de fonduri pentru ajutorarea femeilor afectate de aceasta boala.

Cele doua produse Avon dedicate campaniei Avon de lupta impotriva cancerului la san - Rujul Kiss Goodbye to Breast Cancer ("Spuneti adio cancerului la san") si tricoul roz - au generat aproape 98.000 de dolari, suma care a fost in totalitate donata. In perioada 23 august-20 octombrie 2002 (perioada de desfasurare a campaniei) s-au inregistrat peste 1.200 de apeluri telefonice la linia verde deschisa special. Succesul acestei campanii s-a datorat oamenilor - acelor zeci de mii carora le pasa!

Mai multe detalii despre lupta Avon impotriva cancerului la san, contacteaza-ti reprezentantul Avon sau devino reprezentant Avon apasand AICI.   

 


Sursa: http://www.cmb.ro/stire.php?id=285

August 2002

Lider Avon


Stiri