Reprezentant Avon

Reprezentant Avon

Ce înseamnă să fii reprezentant Avon?

A fi reprezentant Avon inseamna sa detii controlul asupra vietii si carierei tale. Inseamna sa fii propriul tau sef, sa stabilesteti singur orele de lucru, sa castigi in functie de cat muncesti.
A fi reprezentant Avon inseamna sa fii la curent cu produse inovatoare si cu ultimile descoperiri in domeniul cosmeticelor.
A fi reprezentant Avon mai inseamna sa intri in echipa noastra de 100 de mii de reprezentanti Avon din Romania si 5 milioane de reprezentanti Avon din intreaga lume, inseamna sa cunosti lume interesanta si sa iti faci prieteni noi.

Beneficiile de a fi reprezentant Avon

Poti sa lucrezi pentru doar pentru Avon sau poti sa integrezi activitatea ca reprezentant Avon cu familia si cu locul de munca, alegerea este a ta.

Reduceri de pana la 40% pentru produsele comandate de tine.

Livrarea coletului acasa la dumneavoastra gratuit.

Accesul la cursul gratuit de cosmetica "Ora de Frumusete" inca din prima ta campanie de activitate ca reprezentant Avon!

Îți faci timp pentru Avon după dorința proprie

Poti sa lucrezi pentru doar pentru Avon sau poti sa integrezi activitatea Avon cu familia si cu locul de muna, alegerea este a ta, orice alegere faci vei incepe sa colaborezi cu o o companie care are peste 127 de ani de experienta in domeniul cosmeticelor si care activeaza in peste 100 de tari.

Acces la pagina personală de reprezentant pe www.avoncosmetics.ro

Ruj Avon - Reprezentant Avon

Poti alege sa plasezi comanda pe Internet. Imediat dupa facturarea primei comenzi ca Reprezentant Avon te poti inscrie ca e-Reprezentant Avon si vei beneficia de pagina ta personala pe site-ul www.avoncosmetics.ro, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, putand urmari efectuarea tranzactiilor (emiterea facturilor, intrarea platiilor in cont). Nu ai nevoie decat de un PC si o conexiune Internet si poti beneficia de oferte speciale, valabile numai pentru comenziile plasate pe Internet.

Livrare gratuită a comenzii direct la tine acasă

Produsele Avon comandate si noua brosura vor ajunge la tine oriunde te-ai afla gratuit. Daca ai clienti care se grabesc si doresc sa beneficieze de produsele preferate imediat se poate urgenta livrarea comenzii cotra cost.

Vei participa la competiții motivante pentru reprezentanți

Reprezentantii Avon au parte de competitii motivante, create special pentru ei, cu premii substantiale si de programe speciale ce ii ajuta in promovarea brosurii si produselor Avon.

Câștiguri nelimitate în funcție de munca ta ca reprezentant Avon

Suma pe care o castigati depinde de cantitatea pe care o comandati, beneficiind de un potential de castig nelimitat.

Vezi mai mult beneficiile de a fi reprezentant Avon apasand AICI.

Beneficii Reprezentant Avon

Înscrie-te ca reprezentant Avon

Acum ai ocazia sa intri si tu in minunata lume AVON, alaturandu-te milioanelor de reprezentanti AVON de pe tot globul. Cum devin reprezentant Avon? Simplu, apasa AICI.

Înscrie-te ca Reprezentant Avon