Concert Avon lupta impotriva cencerului la san

Pe 13 Octobrie 2007 la ora 19:00 a avut loc Concertul Avon impotriva cancerului la san, parte din campania "1 din 8 femei - Afla ca esti bine".

Loredana a compus o melodie numita "Afla ca esti bine" special pentru sustinerea campaniei Avon impotriva cancerului la san. Concertul a fost inregistrat, secvente din el vor fi folosite pentru spotul video de promovare a campaniei Avon. Videoclipul melodiei "Afla ca esti bine" va fi difuzat de principalele canale de televiziune din Romania cu scopul de a convinge cat mai multe femei sa sa prezinte la un control medical de rutina care le poate salva viata.

Alaturi de Loredana au concertat Anca Badiu, Connect-R, Smiley si Bogdan Bradu. Anca Badiu si Connect-R au cantat pro bono, considerand prestatia lor drept o contributie personala la lupta impotriva cancerului la san.

Concertul a debutat cu o proiectie de film despre campania globala sustinuta de Avon cat si cu un testimonial al unei supravietuitoare, Dumitra Vechiu diagnosticata acum 3 ani.

Afla mai multe despre lupta Avon impotriva cancerului la san, contacteaza-ti reprezentantul Avon sau devino reprezentant Avon apasand AICI.Octombrie 2007

Lider Avon


Stiri