Reese Witherspoon devine ambasador global Avon

Avon anunta ca a semnat un acord cu celebra actritaReese Witherspoon pentru a deveni prima ambasadoare globala a companiei.

In acest rol actrita castigatoare de Oscar va fa face parte din consiliul de administratie al Fundatiei Avon care se concentreaza pe lupta impotriva cancerului de san si impotriva violentei domestice. Ea va fi de asemenea purtatoarea de cuvant a produselor de frumusete Avon cat si a reprezentantilor Avon.

Ca parte a intelegerii intre Avon si Reese Witherspoon, aceasta va lua parte in dezvoltarea de noi produse, va aparea in reclame Avon din toata lumea si imaginea ei va fi folosita pe site-urile si brosurile Avon.Reese a declarat: Sunt foarte bucuroasa de acest parteneriat cu Avon. Avon este un liderul modial in materie de cosmetice si este cunoscut ca o companie care se implica mult in sprijinirea luptei impotriva cancerului la san si al violentei domestice.

Afla mai multe despre ce inseamna sa fii ambasador Avon, contacteaza-ti reprezentantul Avon sau devino reprezentant Avon apasand AICI.August 2007

Lider Avon


Stiri