Beneficiile de a fi reprezentant Avon

Avon - Compania femeilor

Iti faci timp pentru Avon dupa dorinta proprie

Poti sa lucrezi pentru doar pentru Avon sau poti sa integrezi activitatea Avon cu familia si cu locul de muna, alegerea este a ta, orice alegere faci vei incepe sa colaborezi cu o o companie care are peste 127 de ani de experienta in domeniul cosmeticelor si care activeaza in peste 100 de tari.Acces la pagina personala de reprezentant pe www.avoncosmetics.ro

Avon_Compania_femeilor
Poti alege sa plasezi comanda pe Internet. Imediat dupa facturarea primei comenzi ca Reprezentant Avon te poti inscrie ca e-Reprezentant Avon si vei beneficia de pagina ta personala pe site-ul www.avoncosmetics.ro, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, putand urmari efectuarea tranzactiilor (emiterea facturilor, intrarea platiilor in cont). Nu ai nevoie decat de un PC si o conexiune Internet si poti beneficia de oferte speciale, valabile numai pentru comenziile plasate pe Internet.

Livrare gratuita a comenzii direct la tine acasa

Produsele Avon comandate si noua brosura vor ajunge la tine oriunde te-ai afla gratuit. Daca ai clienti care se grabesc si doresc sa beneficieze de produsele preferate imediat se poate urgenta livrarea comenzii cotra cost.

Vei participa la competitii motivante pentru reprezentanti

Reprezentantii Avon au parte de competitii motivante, create special pentru ei, cu premii substantiale si de programe speciale ce ii ajuta in promovarea brosurii si produselor Avon.

Castiguri nelimitate in functie de munca ta ca reprezentant Avon

Suma pe care o castigati depinde de cantitatea pe care o comandati, beneficiind de un potential de castig nelimitat. Iata mai jos care ar fi castigul d-voastra, in 2 situatii:

1. Este prima dumneavoastra comanda sau nu ati fost activ in una din ultimele 2 campanii:

  • Daca plasati o comanda intre 120 lei si 299.99 lei, obtineti un discount 15% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 300 lei si 449.99 lei, obtineti un discount 20% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 450 lei si 999.99 lei, obtineti un discount 25% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda de peste 1000 lei, obtineti un discount 30% din valoarea comenzii.

2. Ati avut activitate continua minimul 2 campanii:

  • Daca plasati o comanda intre 120 lei si 299.99 lei, obtineti un discount 20% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 300 lei si 449.99 lei, obtineti un discount 25% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda intre 450 lei si 999.99 lei, obtineti un discount 30% din valoarea comenzii.
  • Daca plasati o comanda de peste 1000 lei, obtineti un discount 40% din valoarea comenzii.

Programe de instruire

Iti poti rezerva o ora din timpul tau pentru "Ora de Frumusete" inca din prima ta campanie de activitate ca reprezentant Avon! Vei participa la o intalnire in care vei afla notiuni de baza despre toate categoriile de produse Avon, tehnici de machiaj si tehnici de recomandare a produselor Avon. Vei avea o baza de cunostinte solida, ce te va ajuta sa-ti cresti valoarea de comanda si implicit discount-ul.

Acum ai ocazia sa intri si tu in minunata lume AVON, alaturandu-te milioanelor de reprezentanti AVON de pe tot globul. Cum devin reprezentant Avon? Simplu, apasa AICI.