Economiseste cu Avon

Fi reprezentant Avon si economisesti timp si bani. Poti sa dai comanda direct de la tine acasa si poti primi produse Avon cu discount-uri de pana la 40% la tine acasa.

Economisesti bani

Cosmetice oricum folosesti, de ce sa nu ai o reducere la ele? Daca devii reprezentant avon ai reduceri de pana la 40% pentru produsele comandate de tine. Loialitatea ta fata de produsele este rasplatita cu pana la 10% discount.

Economisesti timp

Economisesti timp prin multitudinea de metode pe care le ai la dispozitie pentru a plasa comanda Avon. Poti alege sa plasezi comanda pe Internet. Imediat dupa facturarea primei comenzi ca Reprezentant Avon te poti inscrie ca e-Reprezentant Avon si vei beneficia de pagina ta personala pe site-ul www.avoncosmetics.ro, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, putand urmari efectuarea tranzactiilor (emiterea facturilor, intrarea platiilor in cont). Nu ai nevoie decat de un PC si o conexiune Internet si poti beneficia de oferte speciale, valabile numai pentru comenziile plasate pe Internet.

Poti sa trimiti comanda Avon direct de pe telefonul tau mobil print-un SMS.

Castigi bani

Poti sa lucrezi pentru doar pentru Avon sau poti sa integrezi activitatea ca reprezentant Avon cu familia si cu locul de munca. Daca devii reprezentant Avon vei prelua controlul asupra vietii si carierei tale. Devii propriul tau sef, iti stabilesteti singur orele de lucru, castigi in functie de cat muncesti.

Inscrie-te ca reprezentant Avon.

Acum ai ocazia sa intri si tu in minunata lume AVON, alaturandu-te milioanelor de reprezentanti AVON de pe tot globul. Cum devin reprezentant Avon? Simplu, apasa AICI.