Despre Avon

Reprezentant Avon
Povestea Avon Cosmetics incepe in anul 1886, in urma cu peste 127 de ani, fondatorul sau David McConnell, un vanzator de carti din usa in usa care a inceput sa ofere mici parfumuri femeilor care ii cumparau cartile. In scurt timp a observat ca oamenii cumpara cartile special pentru parfumurile de trandafiri pe care le oferea.

Asa a luat fiinta compania "California Perfume Company" cu sediul in New York. Prima reprezentanta Avon a fost doamna P. F. E. Albee o vaduva din Winchester. Pe masura ce parfumurile Avon au devenit din ce in ce mai populare si din ce in ce mai multa lumea auzea despre Avon, ea a inceput sa angajeze alte femei si sa le invete tehnica vanzarilor din usa in usa. Compania a fost redenumita Avon deoarece orasul in care traia David McConnell numit Suffern on the Ramapo ii aducea acestuia aminte de oradul descris de Shakespeare, Stratford-on-Avon.

In anul 1887, pentru David McConnell lucrau 12 femei vanzand o linie de 8 parfumuri.

Avon Cosmetics Romania si-a inceput activitatea in anul 1997. In aproape 17 ani de existenta, Avon Romania a reusit sa intre in inimile si in casele a milioane de femei care au avut incredere in sfaturile si recomandarile celor peste 100.000 de reprezentanti Avon.

Daca vrei sa afli mai multe despre Avon poti sa ne contactezi AICI si vom fi bucurosi sa iti dam mai multe detalii.