Beneficiile de a fi lider Avon

Cand lucrezi pentru altii, ei iti hotarasc salariul, programul de lucru, si adesea, directia in cariera.

Avon_Compania_femeilor

Ca lider Avon tu faci regulile - tu te bucuri de castiguri!

Cand iti conduci propria afacere in Avon ca lider, nu exista limite pentru succesul tau financiar si personal!
Potentialul tau este determinat de visele si dorinta ta. Alege sa muncesti doar 20 de ore pe saptamana - si vei avea de castigat probabil mai mult decat dintr-o activitate suplimentara obisnuita. Sau cresteti veniturile devenind Lider Avon: impartaseste oportunitatea Avon cu alte persoane si sprijina-i in drumul lor spre succes. Pe langa aceasta, vei ajuta si alte persoane sa-si transforme viata. Te poti alatura elitei de Lideri Avon, cei care au onorarii ce cuprind patru zerouri (cifrele pot diferi de la un caz la altul), au castigat vacante de lux si s-au bucurat de aplauzele intregii companii - cu Avon, visele tale pot deveni realitate.

Usor de promovat deoarece este Avon!

Ca cea mai mare companie de vanzari directe din lume, usor sa intelegi de ce milioane de oameni ca tine se bucura de benficiile de a fi propriul lor sef. Acesta, deoarece promovarea produselor Avon este incomparabila cu promovarea oricarui alt produs - Avon este si a fost prima intre companiile de vanzari directe de mai mult de 127 de ani.

Portofoliul produselor Avon cuprinde unele dintre cele mai cunoscute marci de frumusete din lume, incuzand Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Avon Solutions, Advance Techinques. Avon continua sa seteze noi standarde de inovatie a produselor si a succesului in vanzari prin marci cunoscute la nivel global ce consolideaza Avon ca lider in frumusete, tehnologie si fidelizare a consumatorilor.

Vrei mai multe informatii despre ce inseamna sa fii lider AVON, sau sa te inscrii ca lider Avon? Apasa AICI.