Coordonatori Avon

Ce inseamna sa devii coordonator Avon in Bucuresti

Daca te inscrii drept coordonator Avon in Bucuresti vei deveni partener al liderului de piata in domeniul cosmeticelor in Romania si in lume. In tot timpul in care esti coordonator Avon vei beneficia de suport permanent din partea companiei si a altor coordonatori Avon de succes. Ai astfel posibilitatea sa-ti dezvolti abilitatile manageriale precum si sa inveti tot ce se poate despre vanzari de la cei mai buni. Cum va suna pe CV-ul tau: am fost managerul unei echipe de 50 de oameni in domeniul vanzarilor?

3 pasi simpli in activitatea coordonatorilor Avon

Brosura Avon
Afacerea ta ca si coordonator Avon se bazeaza pe 3 pasi: a Recomanda, a Promova si a Instrui.

A Recomanda – inseamna sa oferi produse Avon si servicii personalizate si regulate clientilor Avon care sunt interesati si sa te asiguri ca acestia sunt multumiti si vor continua sa comande.

A Promova oportunitatea Avon – inseamna sa-ti construiesti propria afacere devenind coordonator Avon. Devii coordonator vorbind despre oportunitatea Avon persoanelor cu care intri in contact in scopul de a le oferi posibilitatea de a deveni reprezentanti Avon.

A Instrui – inseamna sa arati noilor reprezentanti Avon cum sa recomande produsele Avon pentru a-ti construi o echipa de succes in domeniul vanzarilor. Vei avea tot timpul un mediu de lucru placut pentru ca tu iti alegi ce oameni intra in echipa ta.

Titulatura de "coordonator Avon" a fost inlocuita de cea de "lider Avon". Afla mai multe despre ce inseamna sa fii lider Avon apasand aici. Poti sa te inscrii ca lider Avon aici.