Lideri Avon

Cand lucrezi pentru altii, ei iti hotarasc salariul, programul de lucru, si adesea, directia in cariera. Cand iti conduci propria afacere in Avon, nu exista limite pentru succesul tau financiar si personal!

Vezi mai multe beneficii pe care le ai cand devii lider Avon apasand AICI.

De peste 127 de ani, AVON este prezent pe piata de produse cosmetice din intreaga lume si este lider mondial in vanzarea directa! Fiind unul dintre liderii mondiali in domeniul cosmeticii, telul AVON este de a te ajuta sa obtii succesul pe care il doresti.

Succesul AVON este construit pe o combinatie unica de produse excelente, tehnici proprii de marketing si o metoda eficienta de vanzare directa.

3 pasi simplii in activitatea ta ca lider Avon

Afacerea ta ca si Lider Avon se bazeaza pe 3 pasi: a Recomanda, a Promova si a Instrui.

A Recomanda - inseamna sa oferi produse Avon si servicii personalizate si regulate clientilor Avon care sunt interesati si sa te asiguri ca acestia sunt multumiti si vor continua sa comande.

A Promova oportunitatea Avon - inseamna sa-ti construiesti propria afacere devenind Lider Avon. Devii Lider vorbind despre oportunitatea Avon persoanelor cu care intri in contact in scopul de a le oferi posibilitatea de a deveni Reprezentanti Avon.

A Instrui - inseamna sa arati noilor reprezentanti Avon cum sa recomande produsele Avon pentru a-ti construi o echipa de succes.

Cum devii lider Avon

Vrei mai multe informatii despre ce inseamna sa fii lider AVON, sau sa te inscrii ca lider Avon? Apasa AICI.